Nabeschouwen op memorabele finale tussen Feyenoord en Roma

26 mei 2022, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 26 mei.

Nieuws

Nabeschouwen op finale

Feyenoord slikte woensdagavond een nederlaag in de finale van de Conference League tegen AS Roma. Een rondje langs de Nederlandse- en buitenlandse media, alle reacties en conclusies na de historische eindstrijd in Tirana lees je vrijdagochtend op FCUpdate.nl.

Wedstrijden

AJ Auxerre - AS Saint-Étienne (19.00 uur)

Dood en begraven leek AS Saint-Étienne, historisch gezien een van de grootste clubs van Frankrijk. Na de winterstop begon de ploeg te sprokkelen, waardoor directe degradatie afgewend kon worden. Lukt het de club om via de nacompetitie op het hoogste niveau te blijven of keert AJ Auxerre terug in de Ligue 1? In deze eerste confrontatie van het tweeluik kan een goede eerste stap gezet worden. Zondag volgt de beslissende wedstrijd.

Vitesse - AZ (20.00 uur)

De spelers van Vitesse zullen na de eerste wedstrijd tegen FC Utrecht stiekem hebben gedacht aan vakantie, toen er met 3-1 verloren werd. Maar in het eigen GelreDome keerden de Arnhemmers het helemaal om met een 3-0 overwinning. Weet de ploeg ook AZ pijn te doen? De Alkmaarders haalden in de competitie tien punten meer dan de komende tegenstander, maar tijdens deze wedstrijden zegt dat helemaal niets. Wie zet een eerste stap richting het Europese ticket?

Voetbal op tv

19.00 uur: AJ Auxerre - AS Saint-Étienne, Ziggo Sport, live verslag van promotie/degradatieduel in Ligue 1

20.00 uur: Vitesse - AZ, ESPN, live verslag van duel in de play-offs voor Europees voetbal

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS6, praatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen