'Feyenoord laat oog vallen op spits (20) uit Uruguay'

26 mei 2022, 11:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft volgens 1908 nadrukkelijke belangstelling voor Thiago Borbas. De Rotterdammers zijn de onderhandelingen met Club Atlético River Plate over een mogelijke transfer echter nog niet begonnen.

Borbas is een twintigjarige spits die nog voor anderhalf jaar vastligt bij River Plate (de Uruguayaanse, niet de Argentijnse). De jonge aanvaller vertegenwoordigt volgens FootballTransfers een waarde tussen de één en twee miljoen euro. Borbas was in zeventig officiële wedstrijden voor River Plate goed voor vijftien doelpunten en twaalf assists.

1908 schrijft op Twitter dat Borbas 'één van de hoog aangeschreven namen voor de spitspositie' bij Feyenoord is. Het is niet duidelijk welke spitsen nog meer op het lijstje staan bij de Rotterdammers.

Wel is duidelijk dat Feyenoord op zoek is naar een versterking voor de spitspositie. Bryan Linssen staat voor een overgang naar Japan, terwijl het nog onzeker is of Cyriel Dessers volgend seizoen in De Kuip te bewonderen. Feyenoord kan Dessers voor vier miljoen euro definitief overnemen van KRC Genk. Met de van Ajax overgenomen Danilo trokken de Rotterdammers een eerste versterking voor de spitspositie aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen