'RKC heeft beet en pikt verdediger op bij De Graafschap'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 mei 2022 – RKC Waalwijk heeft na Kevin Felida de volgende aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Volgens het Brabants Dagblad komt verdediger Julian Lelieveld de Brabanders versterken. De rechtsback komt transfervrij over van De Graafschap.

'RKC heeft beet en pikt verdediger op bij De Graafschap'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo pikt RKC de tweede aanwinst van het seizoen opnieuw op in de Keuken Kampioen Divisie. Lelieveld staat al jaren bekend als een van de betere rechtsachters in deze competitie en wilde deze zomer graag een stap maken. De 24-jarige vleugelverdediger, die technisch directeur Mo Allach nog zal kennen uit hun gezamenlijke tijd bij Vitesse, stond ook in de belangstelling van andere clubs uit de Eredivisie.

Hoewel RKC de komst van Lelieveld nog niet aangekondigd heeft, lijkt de deal helemaal rond te zijn. Alleen een medische keuring, die deze week moet plaatsvinden, staat de overgang nog in de weg. Voor RKC is de komst van Lelieveld een welkome opsteker, aangezien de rechtsbackpositie de afgelopen jaren niet al te goed ingevuld werd.

Voor De Graafschap is het transfervrije vertrek van Lelieveld een domper, aangezien de Doetinchemse club de vleugelverdediger graag had willen behouden. Door de interesse uit de Eredivisie is dat technisch manager Peter Bijvelds niet gelukt. Wel wist hij Alexander Büttner al op te pikken bij RKC, die de omgekeerde weg zal bewandelen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd