Denen schieten Frankrijk dieper problemen Nations League in

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 juni 2022 – Denemarken heeft maandagavond uitstekende zaken gedaan in de Nations League. De ploeg van bondscoach Kasper Hjulmand won in een vreemd duel met 1-2 op bezoek bij Oostenrijk. Zodoende hebben de Denen nu al een voorsprong van vijf punten op regerend kampioen Frankrijk.

Denen schieten Frankrijk dieper problemen Nations League in

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De toeschouwers in het Ernst Happel Stadion moesten flink wat geduld hebben om de aftrap mee te maken. Door een stroomstoring deed de verlichting het niet en dus ging de bal uiteindelijk om 22.15 uur rollen in plaats van 20.45 uur. De Denen begonnen op de late avond als beste en werden na iets minder dan een half uur spelen beloond. Pierre Højbjerg hielp de bezoekers namelijk aan een 0-1 voorsprong.

Dat was ook meteen de ruststand, maar naar de thee sloeg Oostenrijk toe. Vanaf de bank zag Feyenoord-revelatie Gernot Trauner hoe zijn ploeggenoot Xaver Schlager halverwege de tweede helft voor de gelijkmaker zorgde in Wenen. Daar leek het bij te blijven, waar het niet dat Denemarken de wedstrijd in de slotfase alsnog naar zich toe trok. Jens Stryger Larsen was op aangeven van Christian Eriksen verantwoordelijk voor de winnende treffer: 1-2.

Na de knappe 1-2 overwinning bij Frankrijk pakte Denemarken dus ook in de tweede lastige uitwedstrijd de volle buit. De manschappen van Hjulmand staan na twee wedstrijden op zes punten in groep 1 van de A-categorie. Oostenrijk heeft drie punten en staat op de tweede plek, gevolgd door Frankrijk en Kroatië (beiden 1 punt). De Fransen moeten als titelhouder aan de bak om alsnog op de eerste plek te eindigen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd