'Renovatie bij Chelsea: Ziyech mag weg, De Ligt op verlanglijst'

9 juni 2022, 19:09

Chelsea heeft een nieuwe eigenaar, wat spektakel op de transfermarkt beloofd. De nieuwe man wil meteen laten zien dat hij het beste met de club voor heeft, waardoor er veel in- en uitgaande transfers verwacht kunnen worden. Dat heeft mogelijk gevolgen voor Hakim Ziyech en Matthijs de Ligt.

The Guardian weet dat de Londenaren eerst bezig zijn om Romelu Lukaku van de hand te doen. Internazionale wil de aanvaller graag terughalen, maar de club kan niet voldoen aan de vraagprijs van Chelsea. Vorig seizoen maakte de Belg voor 113 miljoen euro de overstap van de Serie A naar de Premier League. Nu kan hij op huurbasis de omgekeerde weg bewandelen. Inter moet daarvoor een huursom van 29 miljoen euro betalen én een groot deel van het salaris overnemen. De spits verdient 380.000 euro per week.

Lees ook: 'Sleutelrol voor Dumfries bij Lukaku-rentree: rechtsback als ruilmiddel'

Als die deal is afgerond kan de focus op andere spelers die mogen vertrekken. Hakim Ziyech, Timo Werner en Christian Pulisic mogen vertrekken bij een goed bod. Daar staat tegenover dat de club ook een aantal aanvallers naar Stamford Bridge wil halen. Manchester City-aanvaller Gabriel Jesus staat bovenaan het lijstje, maar er worden nog vier mogelijke versterkingen genoemd: Bayern München-spits Robert Lewandowski, RB Leipzig-smaakmaker Christopher Nkunku, Raheem Sterling van Manchester City en Ousmane Dembélé van FC Barcelona.

Verdedigers gezocht

Ook voor de defensie wordt druk gezocht. Antonio Rüdiger is transfervrij vertrokken naar Real Madrid, terwijl Andreas Christensen ook gratis de deur achter zich dicht heeft getrokken. Sevilla-verdediger Jules Koundé wordt gezien als topprioriteit. Ook De Ligt zou echter op het lijstje staan, net als Pau Torres van Villarreal en José Giménez van Atlético Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen