Overmars slaat eerste grote slag bij Antwerp FC: Janssen komt

16 juni 2022 – Marc Overmars gaat zijn eerste grote slag slaan als technisch directeur van Antwerp FC. Zoals de geruchten al de ronde deden gaat Vincent Janssen (28) de overstap maken naar de Belgische topclub. Hij komt over van het Mexicaanse Monterrey, waar zijn periode geen groot doorslaand was.

Overmars slaat eerste grote slag bij Antwerp FC: Janssen komt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft Het Nieuwsblad in België althans. Volgens het medium gaat de Nederlandse spits vandaag nog zijn handtekening zetten, zolang er geen gekke dingen gebeuren in de laatste nog af te ronden details en medische keuring. Monterrey betaalde nog liefst acht miljoen euro voor de aanvaller aan het Engelse Tottenham Hotspur. 

Hoeveel geld er op tafel moet komen voor de spits en voor hoelang hij tekent bij de Jupiler Pro League-club, is nog niet bekend. Bij Antwerp FC gaat hij samenwerken met Mark van Bommel, die door Overmars als trainer aangesteld werd. Spelers werden er tot op heden nog niet gecontacteerd, Janssen is de eerste grote zomeraanwinst. Anthony Valencia en Visar Shala kwamen wel al over naar de Bosuil. 

Lees ook: Janssen tevreden over rentree en hint op terugkeer naar Europa

De voormalig speler van AZ ziet deze stap als een kans om in beeld te blijven van bondscoach Louis van Gaal, die hem enigszins verrassend opnam in de vorige Oranje-selectie. Sinds zijn mislukte avontuur bij Tottenham Hotspur, dat meer dan twintig miljoen voor hem betaalde, raakte hij namelijk uit beeld in Mexico.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd