Feyenoord en FC Utrecht balen: transfer Hendriks valt in het water

16 juni 2022 – Een forse domper voor Feyenoord én FC Utrecht. De in kannen en kruiken lijkende transfer van Ramon Hendriks (20) is compleet in het water gevallen. De verdediger heeft namelijk een zware blessure opgelopen en gaat in De Kuip revalideren. Zodra hij volledig is hersteld, wordt de situatie van de linkspoot opnieuw bekeken.

Feyenoord en FC Utrecht balen: transfer Hendriks valt in het water

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagochtend. Hendriks zou worden verhuurd door Feyenoord aan FC Utrecht, dat bovendien een koopoptie had en waarbij de Rotterdammers dan ook automatisch een koopoptie hadden bedongen. De verdediger werd zelfs al gepresenteerd door de Domstedelingen, maar een zware blessure gooit roet in het eten, want keert in elk geval tijdelijk terug naar Rotterdam. 

Hendriks bleef het afgelopen seizoen juist bij Feyenoord om te kunnen ruiken aan het hoogste niveau. Door de vele concurrentie achterin kwam hij echter te weinig aan spelen toe, waardoor de club hem een heel seizoen wilde verhuren. In totaal speelde hij afgelopen seizoen namelijk slechts zestienmaal voor de club van trainer Arne Slot, die hem als centrale verdediger en stand-in voor Tyrell Malacia gebruikte. 

Lees ookFeyenoord laat Hendriks met speciale regeling naar Utrecht gaan

Transfers FC Utrecht
FC Utrecht zal derhalve op zoek moeten naar een nieuwe verdedigende versterking. Sowieso waren de Domstedelingen met de komst van Taylor Booth, Luuk Brouwers, Joshua Rawlins, Nick Viergever, Calvin Raatsie en Vasilis Barkas al erg actief, maar zijn dus in elk geval nog niet klaar. Hendriks gaf trainer Henk Fraser extra opties linksachterin, waardoor hij voor die plek opnieuw moet gaan zoeken. 

Reacties

Feyenoord

gerelateerd