Slecht nieuws voor Wijnaldum, Gravenberch krijgt goed nieuws

17 juni 2022, 23:16

Paris Saint-Germain gaat zich vermoedelijk spoedig versterken met Vitinha (22). De Portugese middenvelder komt deze zomer over FC Porto, dat eerder op de dag Fabio Vieira al aan Arsenal verkocht, en voor hem wordt zo'n veertig miljoen euro betaald. Dat is slecht nieuws voor Georginio Wijnaldum.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano vrijdagavond en daarbij gebruikte hij zijn fameuze 'Here we go'-spreuk. De Nederlandse middenvelder was het afgelopen seizoen in zijn eerste jaar in Parijs al niet meteen de eerste keuze, waardoor Louis van Gaal hem voor de selectie van het Nederlands elftal links liet liggen. Hoewel de club afscheid neemt van Ángel Di Maria, is het perspectief met de aanstaande komst van Vitinha – die uit de koker komt van de nieuwe technisch directeur Luís Campos – minder geworden voor Wijnaldum.

De plekken op het middenveld worden namelijk nóg voller bezet en voorin besloot Kylian Mbappé om alsnog te blijven. Wel is het nog afwachten wie de nieuwe coach wordt van de Ligue 1-club, aangezien Mauricio Pochettino zeer vermoedelijk wordt ontslagen. Wie de nieuwe trainer wordt en wat diens plannen zijn met de ervaren Nederlander, is momenteel nog koffiedik kijken. 

Lees ook: 'Georginio Wijnaldum ziet rentree bij Feyenoord niet zitten'

Goed nieuws Gravenberch

Waar Wijnaldum vrijdag een concurrent vrijwel zeker zag komen, zwaaide Ryan Gravenberch bij Bayern München juist een collega-middenvelder uit. De Spaanse middenvelder Marc Roca maakte de overstap naar Leeds United, dat iets meer dan tien miljoen euro betaald voor de diensten van de man die slechts 24 wedstrijden speelde voor Der Rekordmeister.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoezo slecht nieuws voor Wijnaldum? Was hij van plan te gaan spelen daar dan?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen