Feyenoord strikt aansprekende oefenpartners, onder meer Lyon

18 juni 2022 – Feyenoord heeft zaterdag via de officiële kanalen het voorlopige programma van de voorbereiding op het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De Rotterdammers hebben enkele aansprekende clubs gestrikt als oefenpartner.

Feyenoord strikt aansprekende oefenpartners, onder meer Lyon

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord start de voorbereiding op maandag 27 juni. Slechts een paar dagen later, op zaterdag 2 juli, staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander is dan FC Kopenhagen, de kampioen van Denemarken. Bij Kopenhagen speelt Kevin Diks, die in het seizoen 2017/18 uitkwam voor Feyenoord. Ook Nicolai Jørgensen staat op de loonlijst bij de Denen, maar hij verlaat de club deze zomer.

Na de oefenwedstrijd tegen Kopenhagen reist Feyenoord af naar Oostenrijk voor een trainingskamp, dat van maandag 4 juli tot en met zaterdag 9 juli zal plaatsvinden. Het is de bedoeling dat er gedurende het trainingskamp een keer wordt geoefend, maar hiervoor is nog geen tegenstander gestrikt. Terug in Nederland speelt Feyenoord op zaterdag 16 juli tegen Union Sint-Gillis, de club van Bart Nieuwkoop die vorig seizoen hoge ogen gooide in de Belgische competitie.

Op zondag 24 juli speelt Feyenoord de eerste oefenwedstrijd in De Kuip. De Rotterdammers nemen het dan op tegen het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz. Enkele dagen later, op woensdag 24 juli, speelt de ploeg van trainer Arne Slot een oefenwedstrijd tegen NAC Breda. De traditionele open dag vindt dit jaar op 17 juli plaats.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd