ADO Den Haag verrast met nieuwe functie voor Janmaat (32)

21 juni 2022 – Daryl Janmaat (32) wordt de nieuwe technisch manager van ADO Den Haag, zo bevestigen bronnen binnen de club aan het Algemeen Dagblad. Het is nog niet duidelijk wat de nieuwe rol van Janmaat betekent voor zijn spelersloopbaan.

ADO Den Haag verrast met nieuwe functie voor Janmaat (32)

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De geruchten rond Janmaat en de functie deden al enige tijd de ronde. Het nieuws wordt woensdag vermoedelijk bevestigd door ADO De Haag. De functie van technisch manager werd na het vertrek van Jeffrey van As niet meer officieel bemand.

Of de nieuwe functie van Janmaat gevolgen heeft voor zijn carrière als profvoetballer, zal waarschijnlijk morgen bekend worden. De verdediger beschikt bij ADO over een contract dat nog één jaar doorloopt, tot de zomer van 2023.

Janmaat keerde in januari 2021 terug bij ADO, de club die hem opleidde. In 2007 maakte hij zijn debuut voor de Haagse club. Een jaar later verkaste Janmaat naar sc Heerenveen. Via Feyenoord kwam hij in 2014 terecht in de Premier League, waar hij voor Newcastle United en Watford speelde.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd