Maarten Stekelenburg lijkt pensioen nog even uit te stellen

21 juni 2022 – Maarten Stekelenburg stelt zijn pensioen als doelman nog even uit. De 39-jarige doelman gaat volgens Voetbal International 'vrijwel zeker' zijn contract bij Ajax verlengen.

Maarten Stekelenburg lijkt pensioen nog even uit te stellen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Ajax pikte Stekelenburg twee jaar geleden als stand-in van André Onana op bij Everton. Toen de doelman uit Kameroen in februari 2021 geschorst werd vanwege een dopingovertreding, wees Erik ten Hag Stekelenburg aan als eerste keeper.

Door een heupblessure miste Stekelenburg een groot deel van het voorbije seizoen. Inmiddels is hij weer helemaal hersteld en kan hij - als hij zijn contract verlengt - in de voorbereiding de concurrentiestrijd aangaan met Remko Pasveer (38) en Jay Gorter (22).

Taylor
Niet alleen Stekelenburg, ook Kenneth Taylor kan zijn contract bij Ajax verlengen. De middenvelder ligt nu nog voor twee seizoenen vast in Amsterdam, maar heeft een voorstel om te verlengen in beraad. Taylor wordt bij Ajax gezien als opvolger van Ryan Gravenberch, die onlangs naar Bayern München verkaste.

Reacties

Ajax

gerelateerd