Janmaat stopt met voetballen en krijgt nieuwe functie bij ADO

22 juni 2022 – Daryl Janmaat heeft officieel besloten om per direct te stoppen met voetballen. De 32-jarige rechtervleugelverdediger hoeft echter niet lang stil te zitten. Hij is meteen door de Hagenaars voor twee jaar vastgelegd als de nieuwe technisch manager.

Janmaat stopt met voetballen en krijgt nieuwe functie bij ADO

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"ADO Den Haag is echt mijn club en heb geen seconde spijt gehad van mijn terugkeer naar de club anderhalf jaar geleden. Ondanks dat ik nog een contract had voor een jaar ben ik gaan twijfelen of ik wel door wilde gaan als voetballer", aldus Janmaat op de clubwebsite. De rechtspoot speelde achtereenvolgens bij ADO, sc Heerenvee, Feyenoord, Newcastle United, Watford en nogmaals ADO.

Nu wacht dus een uitdaging als technisch manager bij de club waar zijn profloopbaan begon en eindigde. "Ik ben heel blij met deze fantastische kans en wil daarom de club bedanken voor het vertrouwen in mij. In deze functie zal ik mijn ervaringen van de voetbalwereld en het netwerk dat ik gedurende mijn profcarrière heb opgebouwd goed kunnen gebruiken. Dit is een ideale stap voor mij."

In het Cars Jeans Stadion is men blij dat de 34-voudig international van Oranje bij de club blijft. "Wij zien hem als de perfecte kandidaat voor deze rol. Gezien zijn verleden bij de club en het netwerk dat hij heeft opgebouwd zijn wij ervan overtuigd dat hij deze rol uitstekend kan vervullen. We zijn blij dat we deze echte clubman behouden en de ruimte te kunnen geven zichzelf te ontwikkelen", vertelt algemeen directeur Edwin Reijntjes.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd