'PSV wil profiteren en klopt bij Shakhtar Donetsk aan voor Marlon'

22 juni 2022 – PSV hoopt zich deze zomer te kunnen versterken met Marlon. De centrumverdediger van Shakhtar Donetsk mag vanwege de oorlog in Oekraïne tijdelijk vertrekken bij zijn huidige werkgever. In Eindhoven kan men nog wel een versterking voor de achterhoede gebruiken.

'PSV wil profiteren en klopt bij Shakhtar Donetsk aan voor Marlon'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldt woensdagmiddag dat PSV de mogelijkheden rond Marlon bekijkt. De Eindhovenaren zoeken nog een extra centrumverdediger. De 26-jarige Braziliaan mag door ingrijpen van de FIFA sowieso tot medio 2023 van club wisselen omdat hij in Oekraïne voetbalt. Het is de vraag of de competitie daar gaat beginnen na de zomer.

Voor PSV zou Marlon een welkome versterking zijn. In de achterhoede ligt Olivier Boscagli er nog een tijdje uit door een zware blessure. Ki-Jana Hoever komt zo goed als zeker naar het Philips Stadion, maar dat is volgens technisch manager John de Jong nog niet voldoende. Eerder werd ook al navraag gedaan naar Dodô, een rechtsback die tevens bij Shakhtar speelt.

Marlon speelde op zijn beurt in zijn geboorteland bij de topclub Fluminense. In de zomer van 2016 streek hij neer bij FC Barcelona, maar dat bleek geen succesvolle samenwerking. Daarna volgde een uitleenbeurt aan OGC Nice en een definitieve stap naar Sassuolo. Sinds de zomer van 2021 staat de Braziliaan tot medio 2026 onder contract bij Shakhtar.

Reacties

PSV

gerelateerd