1908.nl: Wieffer tekent vandaag nog contract bij Feyenoord

23 juni 2022, 10:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Niet Daley Sinkgraven, Jurgen Ekkelenkamp, Bas Dost of Ian Maatsen, maar Mats Wieffer wordt de tweede aanwinst van Feyenoord. De middenvelder komt over van Excelsior en zet donderdag nog zijn handtekening onder een contract bij de Stadionclub

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl althans. Woensdagavond maakten verschillende media, waaronder Voetbal International, al melding van de nakende overstap van Wieffer naar Feyenoord. Wieffer was bij Excelsior nog in het bezit van een contract tot medio 2023, waardoor de Conference League-finalist in het voorbije seizoen wel een transfersom zal moeten overmaken naar haar stadsgenoot. 

Wieffer verruilde in de zomer van 2020 de jeugdopleiding van FC Twente voor de hoofdmacht van Excelsior. Voor de Rotterdammers kwam hij uiteindelijk 77 keer in actie. Hij scoorde zesmaal en verzorgde vijftien assists. Wieffer was in het afgelopen seizoen één van de uitblinkers bij Excelsior, dat na een krankzinnige finale ten koste van ADO Den Haag promoveerde naar de Eredivisie. 

De middenvelder wordt de tweede aanwinst van Feyenoord. Eerder contracteerden de Rotterdamse topclub al Danilo. De spits kwam transfervrij over van Ajax. Feyenoord is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Arne Slot heeft zijn verlanglijstje al klaar, maar zal geduld moeten hebben. De Rotterdammers moeten eerst verkopen, vooraleer ze zaken kunnen doen op de transfermarkt. Tyrell Malacia is de belangrijkste gegadigde om verkocht te worden. Feyenoord en Olympique Lyonnais zouden elkaar naderen over de transfersom. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mats Wieffer welkom bij de club op Zuid!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen