Haalt Slot oude AZ-bekenden naar Feyenoord? "Altijd op zoek"

26 juni 2022, 20:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de zoektocht naar nieuwe spelers maakt Feyenoord onder meer gebruik van het AZ-verleden van trainer Arne Slot. Zo is de club dicht bij de komst van Jong AZ-speler Mohamed Taabouni en zou ook Calvin Stengs een target van de Rotterdammers zijn. De trainer zelf wilde de interesse in het tweetal nog niet bevestigen.

Toen ESPN Slot vroeg naar de vermeende targets van Feyenoord, draaide hij lachend om de vraag heen: "Er worden inderdaad bij Feyenoord ongelofelijk veel namen genoemd. Er is volgens mij geen club in Nederland - misschien wel in Europa - waar zoveel namen de media bereiken. Of dat een kwaliteit is, waag ik te betwijfelen."

Op de naam van Taabouni - die hij als zeventienjarige speler liet debuteren bij AZ en nu transfervrij naar Feyenoord kan halen - wilde hij om die reden niet ingaan. "Als ik op elke naam moet reageren, kan ik eigenlijk niet eens meer met mijn team bezig zijn. Dat doe ik dan dus ook niet."

Lees ook: 'Derde versterking Feyenoord: Taabouni verkiest Slot boven AZ'

Stengs

Een soortgelijk antwoord gaf hij op de vraag over Stengs. "Wij als trainers zijn altijd op zoek naar goede spelers, maar als ik op een individu inga, is dat niet gepast. Ook omdat deze spelers gewoon onder contract staan bij een andere club. Dan is het niet logisch dat ik daarover ga praten."

Lees ook: Feyenoord bekijkt mogelijkheid om Stengs naar De Kuip te halen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen