Feyenoord houdt poot stijf: nog geen akkoord over Malacia

27 juni 2022, 08:12   Bijgewerkt: 27 juni 2022, 08:24

De transfer van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon is nog niet in kannen en kruiken. De linksback van Feyenoord staat al maanden op de radar van de Franse club, maar van een akkoord is in tegenstelling tot eerdere berichtgeving nog geen sprake. De Rotterdammers hebben namelijk een belangrijke eis.

Feyenoord zet in op een gegarandeerde transfersom van minimaal vijftien miljoen euro, zo weet De Telegraaf. Daar wil Lyon vooralsnog niet aan voldoen. De club van coach Peter Bosz hoopt Malacia voor een lager bedrag te strikken, maar de transfersom via aanvullende bonussen op laten lopen. Dat ziet Feyenoord echter niet bepaald zitten.

Van een akkoord is daarom geen sprake. Feyenoord heeft een uitstekende uitgangspositie, omdat ook Manchester United in de markt is voor de international van het Nederlands elftal. Bovendien heeft Malacia nog een doorlopend contract in Rotterdam-Zuid.

Desondanks zal technisch directeur Frank Arnesen hopen op een snel akkoord met de Franse subtopper. Feyenoord kan zelf pas de markt op als de eerste miljoenendeal is gesloten. Feyenoord hoopt zich deze transferwindow onder meer nog te versterken met Chelsea-linksback Ian Maatsen en FC Zürich-toptalent Wilfried Gnonto.

Lees ook: Feyenoord maakt vertrek Linssen wereldkundig

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TZuiden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jullie houden van in kannen en kruiken gebruiken hé. Elke zoveel berichten wordt het erbij gegooid alsof het Nederlands opeens op niveau is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen