'Stengs ziet Feyenoord niet zitten en wil voor kans gaan'

27 juni 2022, 13:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Calvin Stengs lijkt niet in te gaan op de avances van Feyenoord. De 23-jarige aanvaller beleefde een teleurstellend debuutseizoen bij OGC Nice en wordt door Feyenoord gezien als ideale aanwinst voor deze zomer, maar Stengs wil voor zijn kans gaan in Frankrijk.

De buitenspeler verruilde AZ vorig jaar voor OGC Nice, waar hij genoegen moest nemen met een reserverol. Feyenoord hoopte daarvan te profiteren en Stengs op huurbasis naar Rotterdam te halen. In de Kuip zou hij worden herenigd met Arne Slot, met wie hij in het verleden al zeer succesvol werkte in Alkmaar. Daar staat Stengs volgens 1908.nl echter niet voor open.

Het lijkt er namelijk op dat zijn coach Christophe Galtier aan de slag gaat bij Paris Saint-Germain. In dat geval zullen de kaarten opnieuw worden geschud en begint iedereen vanaf nul. Dat zou betekenen dat ook Stengs mogelijk weer kans maakt op een basisplaats bij Nice, waar hij het vooral moest doen met invalbeurten.

Stengs schopte het uiteindelijk tot 24 optredens in de Franse competitie. Daarin was hij slechts goed voor één treffer en één assist.

Lees ook: Met deze elftallen willen Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Overschatte speler. Zowel door de media als blijkbaar dus ook door zichzelf.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen