Juventus-directeur laat zich uit over toekomst van De Ligt

30 juni 2022, 10:57

De directeur van Juventus, Maurizio Arrivabene, is ingegaan op een mogelijk vertrek van Matthijs de Ligt bij de Oude Dame. De 65-jarige Italiaan lijkt niet onwillend tegenover een vertrek van een Nederlander te staan, maar benadrukt wel dat er drie partijen nodig zijn voor de deal.

Het is nog uiterst onzeker waar De Ligt na de zomer speelt. De 22-jarige verdedger wordt met allerlei clubs in verband gebracht, maar kan rekenen op serieuze interesse van Chelsea. De Engelse grootmacht is naarstig op zoek naar een centrumverdediger gezien het vertrek van Antonio Rüdiger en Andreas Christensen.

In gesprek met het Italiaanse Tuttosport is directeur Arrivabene ingegaan op een mogelijk vertrek van de Nederlander: "Het is onmogelijk om spelers die willen vertrekken tegen te houden, maar drie van ons moeten tevreden van de onderhandelingstafel opstaan." Het is niet duidelijk of de CEO van de Oude Dame daarmee doelt op de huidige gesprekken die gevoerd worden met Chelsea.

Duidelijk is wel dat de Londenaren diep in de buidel moeten tasten voor De Ligt, die zo'n honderd miljoen euro zou moeten kosten. Voormalig directeur van Juventus, Luciano Moggi, denkt dat de oud-Ajacied ook voor een lager bedrag zou kunnen vertrekken, mits er vervangers zijn: "Als er zeventig miljoen op De Ligt wordt geboden, moet hij verkocht worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen