Ajax met twee andere namen in oefenwedstrijd tegen Paderborn

2 juli 2022 – Alfred Schreuder (49) begint de oefenwedstrijd van Ajax zaterdagmiddag tegen SC Paderborn 07 zonder aanvaller Sontje Hansen. De spits die tegen SV Meppen nog aan de aftrap verscheen en tweemaal scoorde, zit niet bij de selectie, al is nog niet duidelijk waarom. De zeventienjarige aanvaller Jaydon Banel is de vervanger voorin.

Ajax met twee andere namen in oefenwedstrijd tegen Paderborn

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat is niet de enige wijziging in de basiself, want keeper Maarten Stekelenburg heeft het trainingskamp verlaten en maakt daarom logischerwijs geen minuten zondagmiddag. Joy Gorter, die tegen SV Meppen ook een helftje meedeed, staat onder de lat en goalie Sten Kremers zit op de bank. Verder heeft trainer Alfred Schreuder geen wijzigingen doorgevoerd.

Dat betekent dat Mohamed Ihattaren wederom in de basis staat. De middenvelder kwam als enige met Youri Regeer langer dan een helft in actie in de eerste oefenwedstrijd. Anders dan SV Meppen komt SC Paderborn 07 komend seizoen uit op het tweede niveau van Duitsland.

Opstelling Ajax: Gorter; Klaiber, Magallán, Pierie, Baas; Regeer, Ihattaren, Fitz-Jim, Rasmussen, Ünüvar, Banel

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd