'Gnonto zet zinnen op Feyenoord, onderhandelingen hervat'

4 juli 2022 – Wilfried Gnonto wil deze zomer alleen naar de Eredivisie verkassen, zo meldt 1908.nl. De spits mag van FC Zürich niet naar Feyenoord verkassen, maar de spits heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Rotterdam. De onderhandelingen worden maandagavond hervat. Gnonto is zelf al wekenlang rond met Feyenoord.

'Gnonto zet zinnen op Feyenoord, onderhandelingen hervat'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord en FC Zürich gaan maandagavond weer met elkaar in gesprek om een mogelijke transfer te bespreken, zo weet journalist Alfredo Pedullà. Vooralsnog is Zürich niet bereid om mee te werken aan een deal met Feyenoord. De Zwitsers verlangen een transfersom van minstens tien miljoen euro, terwijl Feyenoord slechts vier miljoen kan betalen.

Gnonto heeft nog een contract tot de zomer van 2023, waardoor een transfer er deze zomer sowieso gaat komen. Zürich hoeft niet te klagen over interesse in de diensten van de Italiaans international, want diverse clubs uit Europa zijn in de markt voor zijn handtekening. Daar heeft ook de Italiaanse promovendus AC Monza zich onlangs bijgevoegd. 

Gnonto speelde al viermaal voor de Italiaanse nationale ploeg en behoort tot de meest veelbelovende spelers van Europa. De aanvaller kan op alle drie de posities in de voorhoede uit de voeten.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd