'Ajax baalt: Bergwijn-transfer loopt vertraging op'

5 juli 2022 – Ajax en Tottenham Hotspur hebben weliswaar een mondeling akkoord bereikt over de deal van Steven Bergwijn, maar spoedig witte rook hoeft er niet te worden verwacht. De afspraken tussen beide clubs komen namelijk maar moeizaam op papier, omdat over de (juridische) invulling nog wordt gesteggeld tussen beide partijen.

'Ajax baalt: Bergwijn-transfer loopt vertraging op'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens De Telegraaf wordt het geduld van Bergwijn 'danig op de proef' gesteld. Tottenham Hotspur-eigenaar Daniel Levy zou namelijk een paar aanvullende eisen op papier willen hebben, over onder meer het aantal betaaltermijnen en een doorverkooppercentage. 'Het lijkt er sterk op dat alleen Van der Sar als hoogste baas van Ajax de impasse in de deal kan doorbreken door met Levy een akkoord te bereiken over de secundaire voorwaarden', schrijft de ochtendkrant.

In het verleden vloog Levy weleens naar Amsterdam om de transfers rond te maken, wat de Amsterdammers nu misschien juist andersom moeten doen. Levy had altijd een goede relatie met de vertrokken directeur voetbalzaken Marc Overmars. Met de huidige mensen in de top van Ajax had Levy echter nog weinig contact over de deal rondom Bergwijn en dat zou de Britse zakenman steken. 

Lees ook: 'Volgt Memphis landgenoot Bergwijn op? Spurs informeert bij Barça'

Inkomende transfers Ajax
Ajax haalt met Bergwijn de eerste écht grote zomeraankoop binnen, terwijl ook Owen Wijndal voor tien miljoen euro opgepikt wordt bij AZ. Met die eerste twee inkomende transfer moet het (aanstaande) vertrek van onder anderen Sébastien Haller, Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en vermoedelijk Lisandro Martinez en Nicolas Tagliafico voor een gedeelte worden opgevangen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd