Xavi Simons ziet PSV na trainen met Messi niet als stap terug

6 juli 2022, 08:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Xavi Simons is vastberaden om aan Nederland te laten zien wat hij in zijn mars heeft. De jonge middenvelder behoort al jaren tot de grootste talenten van Nederland, maar heeft zijn kunsten nog zelden kunnen vertonen. Simons is blij dat hij bij PSV de kans krijgt om zich in de kijker te spelen.

Jarenlang speelde hij voor FC Barcelona en Paris Saint-Germain en stond hij op het veld met de beste spelers ter wereld. Afgelopen seizoen deelde hij nog een kleedkamer met wereldsterren als Lionel Messi en Kylian Mbappé. Is PSV een stap terug? "Nee, zo voelt het helemaal niet. Hier zitten ook heel goede spelers, waar ik ontzettend veel van wil leren", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

"Luuk de Jong en Cody Gakpo zijn voor mij heel aansprekende namen. Ik ben zelf serieus met het vak bezig en weet dat ik nog jong ben en veel moet bewijzen. Er is geen ruimte om uit de pas te lopen, want hier is ook volop concurrentie voor de plekken waar ik graag wil spelen", aldus de negentienjarige middenvelder.

Al jaren heeft Simons miljoenen volgers op social media. De verwachtingen zullen daardoor groot zijn. "Ik ben zelf niet zo van de media en blijf Xavi. Kleine Xavi, die niet anders gaat doen dan hij is. Ik ben wel beroemd, maar er zijn nog niet zoveel mensen die me in Nederland hebben zien voetballen. Dat moet dit jaar veranderen, waarbij resultaten natuurlijk het allerbelangrijkste zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja je moet iets zeggen hè 😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen