'Feyenoord komt voor Malacia-opvolger uit bij Heracles Almelo'

7 juli 2022 – Feyenoord heeft interesse in Giacomo Quagliata. De 22-jarige linksachter van Heracles Almelo moet zo'n twee miljoen euro kosten, maar moet de leegte van de vertrokken Tyrell Malacia en geblesseerde (en eigenlijk verhuurde) Ramon Hendriks vullen.

'Feyenoord komt voor Malacia-opvolger uit bij Heracles Almelo'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft transferspecialist Gianluca Di Marzio donderdag althans. Eerder was Ian Maatsen concreet in beeld bij de Rotterdammers, maar de Nederlander krijgt een nieuwe kans in de voorbereiding van Chelsea en is daarom in elk geval voorlopig niet beschikbaar. Joshua Brenet gaat bij FC Twente bijtekenen, ondanks dat hij in Rotterdam-Zuid veel meer kon gaan verdienen.

Omdat Brenet geen zekerheid kon krijgen over de invulling van de backpositie(s), kiest hij voor een langer verblijf in Enschede, waar hij normaliter wel basisspeler zal zijn. Feyenoord is doorgeschakeld en komt even verderop in Almelo uit, waar de Italiaan Quagliata onder contract staat. Ondanks de degradatie uit de Eredivisie ligt de Italiaan nog altijd vast tot en met de zomer van 2023.

Lees ook: Feyenoord moet aan de bak: hier zijn versterkingen cruciaal

Of het transferbedrag van twee miljoen euro klopt, is gezien zijn nog maar een jaar lopende contract twijfelachtig. Door de miljoenenverkoop van Malacia en het recordbrekende bedrag van Luis Sinisterra zal Feyenoord overal flink meer moeten betalen dan gebruikelijk, aangezien de beurs goedgevuld is. Overigens kan lang niet al het opgehaalde transfergeld opnieuw worden geïnvesteerd. Als Quagliata daadwerkelijk in beeld is, hoeft Feyenoord nog maar één andere linksback te vinden.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd