Feyenoord krijgt goed en slecht nieuws over Maatsen

8 juli 2022, 21:08

Feyenoord heeft goed en slecht nieuws gekregen over de mogelijke komst van Ian Maatsen. De linksachter gaat vermoedelijk niet met Chelsea mee op trainingskamp naar Amerika en lijkt voor het komende seizoen geen sportief perspectief te hebben in Londen. Wel zou een andere Premier League-club belangstelling hebben getoond.

Dat schrijft Football.London vrijdagavond althans. Feyenoord was lang op weg naar een deal met Chelsea, waarbij het er zelfs even op leek dat het om een permanente overgang zou gaan. Maar toen trainer Thomes Tuchel de Nederlander opeens een serieuze kans leek te geven in de voorbereiding, zorgde dat voor een kink in de kabel en liep de overgang in elk geval vertraging op.

Dat Tuchel de linkspoot nu al afgeschreven heeft en hem niet meeneemt naar Amerika, blaast de hoop van Feyenoord ongetwijfeld nieuw leven in. Chelsea oefent in Los Angeles onder meer tegen Arsenal en Club America, maar daarin is dus geen ruimte voor Maatsen. Volgens het medium is er echter ook interesse van een andere, niet genoemde, Premier League-club in de verdediger. Er staat ook dat Maatsen eerder zelf de overstap naar Feyenoord zou hebben afgezegd, maar die informatie is elders nergens bevestigd.

Lees ook: Feyenoord en de zoektocht naar een compleet nieuwe linkerflank

Linksachter Feyenoord

Of Maatsen de Rotterdammers nu wel zelf al heeft afgezegd of niet: zeker is dat er nog minimaal twee linksbacks bij moeten in de selectie van Arne Slot na het vertrek van Tyrell Malacia (Manchester United) en Ramon Hendriks (FC Utrecht en bovendien geblesseerd). Naast Maatsen vielen ook de namen van Joshua Brenet, Daley Sinkgraven, Terence Kongolo en Giacomo Quagliata, waarbij alleen die van die laatste nog actueel lijkt – mogelijk samen met Maatsen dus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doodzonde dat bankzitten bij Chelsea. Ik zou het wel weten als ik zo'n jong talent was met mijn hele toekomst nog voor me. Iedereen weet dat Feyenoord op zoek is naar aanvallende versterkingen. Dan zou ik Feyenoord een perfecte club voor mezelf vinden - topniveau, mooie wedstrijden maar óók veel meer zekerheid op een (basis)plaats dan bij andere clubs. Iedereen begrijpt het als zo'n jongen valt voor het grote geld en voor de avances van met name een wereldclub als Barcelona, maar slim lijkt zo'n overstap me allerminst.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen