Marokko
0 – 0
Spanje

Ziyech breekt met zaakwaarnemer en neemt heft in eigen handen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 juli 2022 – Hakim Ziyech (29) heeft besloten om zijn zaken niet langer te laten vertegenwoordigen door een zaakwaarnemer. De voetballer van Chelsea, die hard op weg is naar AC Milan, heeft in een officieel statement laten weten dat hij vanaf heden zijn eigen belangen vertegenwoordigt. Eerder deed Romelu Lukaku deze transferwindow hetzelfde.

Ziyech breekt met zaakwaarnemer en neemt heft in eigen handen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat laat hij vrijdagavond weten via zijn eigen kanalen, via een uitgewerkt statement. Ziyech maakt bekend dat hij niet langer vertegenwoordigd wordt door Nakhli Mondial, die zijn zaken tot dusver regelden. 'Bedankt voor de afgelopen twaalf jaar, ik wens jullie niets anders dan het beste', staat er te lezen onder de post waarin het statement staat uitgeschreven.

'Ik heb een punt bereikt in mijn leven waarop ik voel dat het tijd is om zelf de controle te nemen over mijn professionele toekomst', schrijft Ziyech. 'Ik wil helemaal zelf onderhandelen en beslissingen nemen over mijn carrière. (..) Ik blij heel dankbaar voor de voortdurende steun die ik heb ontvangen', aldus de oud-Ajacied in het statement. Eerder deed de door Chelsea aan Internazionale verhuurde spits Romelu Lukaku hetzelfde.

Lees ook'Hakim Ziyech kan Chelsea verlaten: gesprekken geconcretiseerd'

Ziyech naar AC Milan?
Of deze move los te zien is van de concrete interesse van AC Milan in de diensten van Ziyech, is moeilijk te zeggen. De kampioen van Italië wil de spelmaker van Chelsea dolgraag overnemen, vermoedelijk eerst op huurbasis. Thomas Tuchel zou de invulling aan de rechterkant liever anders willen en is derhalve bereid om mee te denken bij een transfer. Vooralsnog lijkt vooral de financiële kant van de mogelijke deal ingewikkeld.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd