Voor dit megabedrag is Matthijs de Ligt op te pikken bij Juve

15 juli 2022, 07:59

Matthijs de Ligt lijkt hard op weg naar een zomerse transfer. De verdediger wordt begeerd door Bayern München en Chelsea, die in de Nederlander de ideale leider voor de defensie zien. Vooral bij de Duitse topclub is dat het geval. Bayern worstelt echter met de vraagprijs voor de verdediger.

Volgens Sky Italia heeft De Ligt namelijk een afkoopsom van 120 miljoen euro in zijn contract staan. Dat zou hem met afstand de duurste verdediger ooit maken, een titel die nu nog in handen is van Harry Maguire (90 miljoen euro). Juventus zou echter bereid zijn niet dat hele bedrag te vragen: de club is van plan een aanbod van tussen de 90 en 100 miljoen euro te accepteren.

Dat zorgt echter voor problemen bij Bayern, dat aanvankelijk maximaal zestig miljoen euro overhad voor de Nederlander. Het verschil tussen de vraagprijs en het bod is zo groot, dat de Italiaanse topclub hoopt dat De Ligt langer in Turijn blijft. De grootmacht zou de Nederlander willen belonen met een nieuw contract en daarin een concessie willen doen.

Juventus zou De Ligt namelijk een nieuw contract willen voorschotelen, waarin een lagere afkoopsom zou staan. Daarmee zou hij in de toekomst makkelijker een transfer kunnen maken en zou Juventus een extra jaar verzekerd zijn van zijn diensten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Xantippe
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan nog maar jaartje wachten en eisen dat de transfersom volgend jaar onder de 40 miljoen moet liggen.

WilbertBoekholt1970
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bayern München betaald wel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen