Feyenoord-doelwit Quagliata meldt zich bij Heracles: "Niet handig"

16 juli 2022 – Giacomo Quagliata is nog altijd niet terug bij de selectie van Heracles Almelo. De linksback van de degradant staat op het verlanglijstje van meerdere clubs, maar zijn huidige werkgever is nog niet onder de indruk van aanbiedingen. Daarom moet Quagliata zich komende week weer melden.

Feyenoord-doelwit Quagliata meldt zich bij Heracles: "Niet handig"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Eigenlijk was het de bedoeling dat Quagliata zich eerder deze week al zou melden bij Heracles. Hij was echter op een bruiloft en daar bleken meerdere mensen het coronavirus te hebben. De Italiaan leverde zelf een negatieve test af, maar in Almelo besloot men geen risico te nemen. Quagliata vliegt maandag terug naar Nederland en sluit dinsdag weer aan bij de groep van trainer John Lammers. Het is dus vraag of hij de start van het seizoen ook gaat meemaken.

Na de degradatie van Heracles naar de Keuken Kampioen Divisie liet Quagliata al weten graag te willen vertrekken. De linkspoot ligt nog een jaar vast in het Erve Asito en werd al gelinkt aan onder meer Feyenoord. "Als hij een transfer wil maken, dan moet hij fit zijn. Om fit te zijn moet je ook trainen. Mocht hij denken dat hij op deze manier een transfer kan forceren, dan is dit niet handig", aldus algemeen directeur Rob Toussaint tegenover Tubantia.

Vraagprijs
Eerder ging technisch directeur Nico-Jan Hoogma al in op de situatie van Quagliata. Cagliari heeft al een bod neergelegd in Almelo, terwijl Feyenoord alleen zou hebben geïnformeerd. De Rotterdammers blijven desondanks op zoek naar een nieuwe linksback, die het vertrek van Tyrell Malacia moet opvangen. Volgens transferjournalist Gianluca Di Marzio bedraagt de vraagprijs van Heracles voor Quagliata op dit moment twee miljoen euro.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd