Bluffende Calderon krabbelt terug

14 augustus 2006, 12:35

Ramon Calderon had, in de weken voorafgaand aan de presidentsverkiezingen bij Real Madrid, voldoende praatjes. Als hij voorzitter zou worden, zo beloofde hij de Real-fans, zouden Kaka, Arjen Robben en Cesc Fabregas naar Estadio Santiago Bernabeú komen. Nu, luttele weken later, blijken deze beloften niets meer dan stoere praatjes. 

Op de website van Real Madrid heeft Calderon inmiddels toegegeven dat hij zijn beloften niet waar zal maken. Maar, zo houdt de kersverse preses vol, dat komt puur omdat de nieuwe technische staf andere prioriteiten stelt. 

"Ik had ze graag alle drie gehaald", zegt Calderon over Kaka, Robben en Fabregas. "Mijn eerste voorwaarde was echter dat de technische leiding het hiermee eens zou zijn. Capello en Mijatovic hebben echter besloten dat de komst van andere spelers noodzakelijker was. Dat respecteer ik, de technische invulling van de selectie laat ik aan hen over."

Tot op heden trok Real Madrid voor komend seizoen drie spelers van wereldformaat aan. Naast de Nederlander Ruud van Nistelrooy maakten ook Juventus-spelers Emerson en Cannavaro de overstap naar de Koninklijke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen