'Suárez in beeld bij Dortmund in zoektocht naar vervanger Haller'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 juli 2022 – Luis Suárez kan mogelijk een opvallende transfer gaan maken. De inmiddels clubloze spits is namelijk aangeboden bij Borussia Dortmund. De Duitse topclub is op zoek naar een alternatief voor Sébastien Haller, bij wie deze week tumor in zijn teelbal werd ontdekt. 

'Suárez in beeld bij Dortmund in zoektocht naar vervanger Haller'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het nieuws dat Suárez is aangeboden bij de clubleiding werd woensdag gemeld door de Duitse tak van Sky Sport. De Uruguayaan zit zonder club nadat hij deze zomer transfervrij vertrok bij Atlético Madrid. Dortmund zou de ex-spits van ook FC Groningen, Ajax, Liverpool en FC Barcelona als serieuze optie overwegen. 

Overigens werd Suárez deze zomer al aan verschillende clubs gelinkt. Zo werden Aston Villa, Fiorentina, Atalanta en Galatasaray genoemd, en ook over een terugkeer naar FC Barcelona of Ajax werd gespeculeerd. Serieus werden deze opties tot dusver nooit. Recenter was ook het Argentijnse River Plate een optie, maar nadat die club zich niet plaatste voor de Copa Libertadores, viel die optie voor Suárez af.

Haller
Een transfer naar Dortmund lijkt nu dus wel een serieuze mogelijkheid te zijn. Door het trieste nieuws van Haller, die zelf juist als vervanger van Erling Haaland kwam, is de club op zoek naar een nieuw alternatief voor de spitspositie. De twintigjarige, van RB Leipzig overgekomen Karim Adeyemi geldt nog als andere optie op die plek. 

Lees ook: Tumor in teelbal ontdekt bij Haller: "Een schok voor ons allemaal"
Lees ook: Sébastien Haller komt met reactie na heftig nieuws over tumor

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bundesliga

gerelateerd