Feyenoord-aanwinst Szymanski voorlopig nog niet inzetbaar

25 juli 2022, 10:51

Feyenoord kan voorlopig nog geen beroep doen op zomeraanwinst Sebastian Szymanski. De Poolse middenvelder debuteerde afgelopen zondag in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers voor het oefenduel met Olympique Lyon, maar maakte nog niet zijn opwachting.

De 23-jarige aanwinst is nog niet fit genoeg om in actie te komen bij de Rotterdamse topclub, zo bevestigde coach Arne Slot na de wedstrijd tegen RTV Rijnmond. "Szymanski is een speler die fysiek gezien een achterstand heeft. Het is geen speler die al veel met een team heeft getraind en oefenwedstrijden heeft gespeeld", aldus Slot over de gehuurde middenvelder.

Szymanski speelde zes weken geleden voor het laatst een wedstrijd, toen hij meedeed met de interlands van Polen. De middenvelder van Dinamo Moskou hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij Legia Warschau, waar hij eerder al speelde. "Hij heeft nog maar twee groepstrainingen gehad op serieus niveau", aldus Slot, die niet kon zeggen wanneer de middenvelder weer inzetbaar is.

Feyenoord verraste deze week met het aantrekken van de Poolse middenvelder, die vaste international is van de nationale ploeg van Polen en afgelopen seizoen tot de meest waardevolle middenvelders van de Russische competitie behoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe komt het dat nieuwe spelers van Fey pas na weken soms maanden inzetbaar zijn? Hij is zeker niet de eerste

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen