'Feyenoord heeft gewenste versterking voor spitspositie binnen'

25 juli 2022, 13:42

Niets staat een samenwerking tussen Feyenoord en Santiago Giménez nog in de weg. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt over de komst van de spits, die op korte termijn zal worden gepresenteerd in de Kuip. Dat melden diverse Mexicaanse bronnen, waaronder journalist César Luis Merlo.

Feyenoord neemt de spits over van Cruz Azul, waar hij uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen is. Giménez was in de eerste vier competitieduels in Mexico goed voor vijf doelpunten. De 21-jarige Argentijn nam afgelopen weekend afscheid door tweemaal te scoren, waaronder met een fraaie kopbal. Na die treffer toonde hij met zijn vingers de letter 'F' aan de camera.

Giménez is de spits waar Feyenoord zo naar verlangde. Momenteel hadden de Rotterdammers alleen Danilo in huis als centrumspits. Voor de transfervrij van Ajax overgekomen Braziliaan werd naarstig naar een concurrent gezocht, na het vertrek van Cyriel Dessers, Bryan Linssen, Robert Bozeník én Naoufal Bannis.

Na het aantrekken van Giménez is Feyenoord nog niet klaar op de transfermarkt. De topclub heeft sowieso nog een linksback nodig, terwijl ook naar extra opties voor in de voorhoede, op het middenveld en in de verdediging worden gekeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nice nice hopelijk gaat ie kapot maken in de eredivisie!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekkerrrr

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen