Slot hoopt snel op meer versterkingen: "Het houdt je maar bezig"

27 juli 2022, 21:48   Bijgewerkt: 27 juli 2022, 21:53

Arne Slot hoopt snel nieuwe namen te verwelkomen bij Feyenoord. De Rotterdammers versterkten zich onlangs met Sebastian Szymanski en Oussama Idrissi, terwijl ook de komst van FC Utrecht-middenvelder Quinten Timber aanstaande is. Feyenoord is echter nog niet klaar op de transfermarkt.

"Je bent constant nieuwsgierig of het de club al gelukt is om spelers binnen te halen, het houdt je maar bezig", vertelt Slot aan het Algemeen Dagblad. "Het gebeurt geregeld dat ik voor het slapen gaan nog snel even op mijn telefoon kijk en denk: 'Verdorie, vandaag wéér niet'. Dat is geen verwijt aan de directie, hoor, integendeel. Er wordt keihard gewerkt."

Lees ook: Slot vreest voor absentie belangrijk duo tijdens pittige start seizoen

Toch weet Slot dat het beter had kunnen zijn. Over anderhalve week starten de Rotterdammers aan het nieuwe seizoen met een bezoek aan Vitesse. "In de meest ideale situatie was de selectie nu nagenoeg rond geweest. En dat is nu niet zo. Nog lang niet", aldus de coach.

Op korte termijn hoopt hij twee nieuwe namen te verwelkomen. Spits Santiago Giménez en linksback Matías Viña staan eveneens op de verlanglijst. Daar wilde de coach echter niets over kwijt. "Ik vind het niet netjes om nu al te praten over een speler die nog bij een andere club onder contract staat. Dat doe ik dan ook niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen