Pascal Jansen verlangt niet alleen de zege van AZ in Bosnië

28 juli 2022, 16:24

AZ gaat zich donderdagavond ten koste van Tuzla City proberen te plaatsen voor de derde voorronde van de Conference League. De Alkmaarders zijn door de 1-0 zege in de thuiswedstrijd met een redelijk goede uitgangspositie afgereisd naar Bosnië en Herzegovina. Samen met Jack's Casino blikt FCUpdate.nl vooruit op de return.

AZ won vorig seizoen de play-offs om Europees voetbal en verdiende daarmee een ticket voor de tweede voorronde van de Conference League. Daarin werd de ploeg van trainer Pascal Jansen gekoppeld aan Tuzla City, een onbekende tegenstander uit Bosnië en Herzegovina. Verwacht werd dat de Alkmaarders zich probleemloos zouden kwalificeren voor de volgende ronde, maar het tweeluik is na de eerste wedstrijd nog niet beslist.

De heenwedstrijd in Alkmaar eindigde slechts in een 1-0 overwinning voor AZ. Dani de Wit bezorgde AZ de magere zege. Denk je dat hij vanavond opnieuw scoort? Voor een doelpunt van de matchwinner van vorige week staat een odd van 3.25. Verwacht je dat De Wit ook in Bosnië en Herzegovina de score opent? Zet in en win [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,7.50 keer je inzet]. Er staat ook [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,een quotering van 7.50] voor het laatste doelpunt van de wedstrijd van De Wit.

Jansen liet in zijn voorbeschouwing op de return merken dat hij teleurgesteld is over het resultaat van vorige week. Natuurlijk is hij blij dat er geen puntenverlies werd geleden, maar de score had in zijn ogen hoger moeten uitvallen. In Bosnië en Herzegovina eist hij meer scherpte voor het doel van zijn ploeg. "We moeten heel zuiver zijn, meer creëren en meer doelpunten maken", gaf de trainer aan. 

Hoewel het heenduel van vorige week moeizamer verliep dan verwacht, is AZ nog altijd torenhoog favoriet om door te stoten naar de volgende ronde. Voor een overwinning van de ploeg van Jansen staat vanavond een odd van 1.53. Denk je dat de avond dramatisch gaat verlopen voor AZ? Ook daar kun je op inzetten. Als Tuzla City de volgende ronde bereikt en je zet daarop in, dan win je [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,9.00 keer je inleg] terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen