PSV bevestigt Madueke-nachtmerrie: speler maandenlang aan de kant

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2022 – PSV komt met slecht nieuws over Noni Madueke. De vleugelaanvaller heeft een zware enkelblessure opgelopen en is daardoor de gehele eerste seizoenshelft uitgeschakeld. Doordat het wereldkampioenschap in november en december op de planning staat, komt hij waarschijnlijk pas in januari weer in actie voor de Eindhovenaren.

PSV bevestigt Madueke-nachtmerrie: speler maandenlang aan de kant

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De aanvaller moet naar alle waarschijnlijkheid vier maanden revalideren, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Hij zou in november weer kunnen spelen, maar dan begint het eindtoernooi in Qatar. Daarna is er ook nog een korte winterstop, waardoor de voetballer pas in het nieuwe jaar weer minuten gaat maken.

Het is de zoveelste domper voor de Engelsman, die afgelopen seizoen ook al meerdere keren aan de kant stond met blessures. Vorig jaar begon hij geweldig. In het duel om de Johan Cruijff Schaal was hij de grote man bij PSV, maar door diverse kwetsuren kon hij dat niveau dus niet de hele jaargang vasthouden. Deze voorbereiding begon hij met goede moed, maar ook nu moet hij weer maandenlang toekijken. Dat terwijl Yorbe Vertessen ook al ontbreekt door een blindedarmontsteking.

Zaterdag speelt de ploeg van Ruud van Nistelrooij tegen Ajax. De kans is groot dat Johan Bakayoko of Xavi Simons dan op de rechterflank speelt. Tijd om een serieuze vervanger te halen is er niet voor dat duel, maar het lijkt niet uitgesloten dat de clubleiding toch gaat kijken naar een tijdelijke versterking. PSV mist voorin ook Carlos Vinicius al door een blessure, terwijl achterin Mauro Junior en Olivier Boscagli niet fit genoeg zijn om mee te doen tegen de Amsterdammers.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd