Feyenoord biedt 'bedrag met zeven cijfers' voor Peruviaan

30 juli 2022, 10:12

Feyenoord heeft een miljoenenbedrag over om Marcos López los te weken bij San José Earthquakes. De 22-jarige Peruviaan is in beeld om Tyrell Malacia op te volgen bij de Rotterdammers, maar zij dienen daarvoor wel diep in de buidel te tasten.

Volgens journalist Paul Tenorio van The Athletic Soccer heeft Feyenoord een bedrag van zeven cijfers neergelegd bij de Amerikaanse club. Dat zou betekenen dat er een som van tussen de één en negen miljoen euro is geboden op zijn diensten. Transfermarkt schat de huidige waarde van de jonge verdediger op 1,8 miljoen euro.

Dat heeft vooral te maken met de contractduur van de linkspoot. López ligt nog maar tot het einde van het seizoen vast bij San José, waardoor hij na dit seizoen transfervrij de deur uitwandelt. De verdediger van San José Earthquakes, dat momenteel op de dertiende plaats in de competitie staat, was dit seizoen in zestien optredens eenmaal trefzeker.

Feyenoord is de laatste dagen zeer actief op de transfermarkt. Eerder werd Quinten Timber al naar Rotterdam gehaald, terwijl de topclub vrijdag ook Santiago Giménez definitief oppikte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeg dan niks over een bedrag . 1.000.000 tot 9.999999 dat scheelt niks !!!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen