Ten Hag looft talentvolle United-uitblinker: "Dat is wat wij willen"

1 augustus 2022, 23:50

Erik ten Hag is zeer te spreken over de prestaties van Alejandro Garnacho. De talentvolle Spanjaard liet zich afgelopen weekend gelden tegen Rayo Vallecano en dat geeft zijn manager een goed gevoel. Na de wedstrijd stak Ten Hag dan ook de loftrompet.

Op de website van Manchester United laat Ten Hag van zich horen na het 1-1 gelijkspel tegen Rayo. "Wij willen jonge jongens die zich laten zien een serieuze kans geven. Hij heeft zichzelf tijdens de voorbereiding laten zien. Dat is de reden dat hij vandaag mocht spelen. Hij speelde goed en dat geeft vertrouwen. Zijn prestatie was erg goed", aldus de Nederlander over de achttienjarige Garnacho.

Lisandro Martínez maakte op zijn beurt zijn eerste minuten voor United. De verdediger kwam deze zomer over van Ajax en gaat dus opnieuw samenwerken met Ten Hag. "Het was een goede combinatie met Raphaël Varane. Ze hebben samen een solide wedstrijd gespeeld. Dat was erg goed om te zien. Het is altijd de vraag hoe snel iemand zich aan kan passen aan een nieuw team. Maar ik verwacht dat hij dat op een goede manier gaat doen."

Premier League

Ten Hag heeft de voorbereiding inmiddels afgesloten en richt zich met United op de eerste wedstrijd in de competitie. Aanstaande zondag wordt de competitie geopend met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt op Old Trafford, waar de nodige Nederlanders in actie kunnen komen. Tyrell Malacia, Donny van de Beek en Tahith Chong zullen hopen op speeltijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen