Monaco komt met schrik vrij en gaat met goed gevoel naar PSV

6 augustus 2022 – AS Monaco heeft zaterdag geen fout gemaakt in de generale repetitie richting de return tegen PSV. Ondanks dat het in de slotfase nog even billenknijpen was, werd Strasbourg met 1-2 verslagen. Veel spelers die normaal gesproken in de basis staan bij Monaco, werden gespaard door trainer Philippe Clement.

Monaco komt met schrik vrij en gaat met goed gevoel naar PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo ontbraken onder meer sterkhouders Wissam Ben Yedder, Kevin Volland en Aleksandr Golovin in de basiself van de Monegasken. Ondanks de vele wijzigingen stevende Monaco op een probleemloze zege af nadat Krépin Diatta vlak voor rust de 0-1 maakte en Sofiane Diop vervolgens aan het begin van de tweede helft de marge verdubbelde.

Maar het werd toch nog spannend in Straatsburg. Habib Diallo kopte halverwege het tweede bedrijf de aansluitingstreffer binnen, waarna de maker van de 1-2 in blessuretijd ook de gelijkmaker voor zijn rekening leek te nemen. Leek, want de VAR keek de beelden terug en de 2-2 werd geannuleerd. Zo stapte Monaco ondanks een benauwde slotfase met een goed gevoel het veld af.

Voor Monaco begint nu de voorbereiding op de wedstrijd van dinsdag tegen PSV. Na de 1-1 in de heenwedstrijd kan het in Eindhoven nog alle kanten op. PSV komt ook deze zaterdagavond in actie. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij trapt om 20.00 uur af tegen FC Emmen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd