Van Bommel blijft ongeslagen; Janssen ziet concurrent weer scoren

7 augustus 2022, 22:59

Mark van Bommel blijft foutloos in de Belgische competitie. Na drie wedstrijden is Royal Antwerp FC de enige ploeg die negen punten heeft verzameld. Makkelijk ging het zondagavond niet tegen OH Leuven, maar na negentig minuten stond er een 4-2 overwinning op het scorebord.

Van Bommel en zijn manschappen keken na een halfuur spelen tegen een achterstand aan door een treffer van Nachon Nsingi, maar nog voor rust werd de achterstand omgedraaid. De Nederlandse oefenmeester zag eerst routinier Radja Nainggolan scoren in minuut 38. Het juichen was amper voorbij of de trainer kon zijn handen weer in de lucht steken. Twee minuten na de gelijkmaker zorgde Michael Frey, de concurrent van Vincent Janssen namelijk voor de voorsprong.

Het betekende niet dat de tweede helft makkelijk werd voor Antwerp, want na tien minuten stond de 2-2 op het scorebord. Louis Patris leek de perfecte reeks van Van Bommel in gevaar te brengen, maar uiteindelijk kon de trainer alsnog zegevieren. Daarvoor mocht hij smaakmaker Michel-Ange Balikwisha bedanken. Hij scoorde twintig minuten voor tijd de bevrijdende 3-2 en was acht minuten voor het einde ook nog goed voor het slotakkoord. Daardoor blijft het ambitieuze Antwerp op de eerste plaats staan in de competitie.

Van Bommel had zijn Belgische avontuur niet beter kunnen beginnen. Vorig seizoen waren Club Brugge en Union Sint-Gillis verwikkeld in een spannende titelstrijd, maar die ploegen zijn nu matig begonnen. Na drie duels hebben die clubs al een achterstand van vijf punten op de Nederlandse keuzeheer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen