Goed nieuws voor Ziyech: Marokko krijgt nieuwe bondscoach

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 augustus 2022 – Vahid Halilhodzic is niet langer de bondscoach van Marokko. Het contract van de 69-jarige trainer is vanwege een verschil van inzicht ontbonden. Voor Hakim Ziyech is dat uitstekend nieuws.

Goed nieuws voor Ziyech: Marokko krijgt nieuwe bondscoach

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Halilhodzic lag al al langere tijd onder vuur. Dat kwam mede door zijn verstoorde relatie met Ziyech en Noussair Mazraoui. Laatstgenoemde werd in mei na anderhalf jaar afwezigheid weer bij de Marokkaanse selectie gehaald. Ziyech daarentegen niet.

Voor Ziyech biedt het vertrek van Halilhodzic kansen. Onder de nieuwe bondscoach zal de spelmaker van Chelsea ongetwijfeld weer voor Marokko uitkomen. Dat betekent dat Ziyech aan het einde van het jaar ook gaat deelnemen aan het WK in Qatar.

Walid Regragui is bij de Marokkaanse bond in beeld als opvolger van Halilhodzic. De 46-jarige trainer vertrok onlangs bij Wydad Casablanca.

Voor Halilhodzic betekent zijn vertrek bij Marokko dat hij voor de derde keer op het nippertje een WK mist. In 2010 werd hij in aanloop naar de mondiale eindronde ontslagen als bondscoach van Ivoorkust. Acht jaar later overkwam hem dat als bondscoach van Japan.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd