'Feyenoord pakt door en brengt bod van 7 miljoen euro uit'

12 augustus 2022 – Feyenoord lijkt serieus werk te maken van de komst van Ezequiel Bullaude. De Rotterdammers hebben volgens de Argentijnse journalist César Luis Merlo een bod van zeven miljoen euro uitgebracht op de 21-jarige aanvallende middenvelder van Godoy Cruz.

'Feyenoord pakt door en brengt bod van 7 miljoen euro uit'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is niet de eerste keer deze transferzomer dat Feyenoord wordt gelinkt aan Bullaude. Eerder meldde 1908.nl al dat de Argentijnse spelmaker in de belangstelling staat van de Rotterdamse club. Bullaude beschikt bij Godoy Cruz over een contract dat nog twee jaar doorloopt.

Niet alleen Feyenoord, ook AZ zou zijn zinnen hebben gezet op de komst van Bullaude. De Alkmaarders worden al langere tijd in verband gebracht met de Zuid-Amerikaanse middenvelder, maar lijken door de Rotterdamse interesse een pas op de plaats te moeten maken in de transferstrijd.

Niet klaar op transfermarkt
Duidelijk is dat Feyenoord nog niet klaar is op de transfermarkt. Er moet in elk geval nog een vervanger voor de naar AFC Bournemouth Marcos Senesi worden aangetrokken. Daarvoor is Dávid Hancko van Sparta Praag in beeld. De Rotterdammers hebben onlangs ook geïnformeerd naar Alex Bangura van SC Cambuur. Bovendien staat Feyenoord op het punt de komst Igor Paixão wereldkundig te maken.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd