Toornstra na Utrecht terug naar Feyenoord? "Intentie uitgesproken"

24 augustus 2022, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jens Toornstra maakte met zijn transfer naar FC Utrecht één ding duidelijk: aan stoppen denkt de 33-jarige middenvelder nog niet. Toch denkt hij ook al na over zijn leven na het voetbal. Als hij besluit het voetbal vaarwel te zeggen, staat bij zijn oude club Feyenoord een functie op hem te wachten.

Al eerder sprak Toornstra met Feyenoord over een functie binnen de club na zijn loopbaan. Toen leek het er nog op dat hij deze in De Kuip af zou sluiten, maar ook nu dat niet het geval is, lijkt het erop dat hij binnen enkele jaren terug zal keren. "Dat blijft de bedoeling, daar verandert echt niks aan door z'n vertrek", zei algemeen directeur Dennis te Kloese daarover op de clubwebsite. "Maar dat komt allemaal later wel."

In gesprek met het Algemeen Dagblad liet Toornstra zelf weten dat 'die intentie weer is uitgesproken'. "Daar heb ik het met Dennis te Kloese over gehad. Hoe of wat, dat is onduidelijk. En het is ook pas over een paar jaar natuurlijk. Maar op dit moment denk ik eerder aan iets dat níét aan de voetbalkant zit. Iets met commercie misschien. We gaan het zien."

Topfit

Tegelijkertijd is dus duidelijk dat het afscheid van Toornstra nog niet aanstaande is. Dat was ook de reden om zijn Feyenoord te verruilen voor FC Utrecht. "Ik ben 33 jaar, maar nog gewoon topfit. Als ik nu zou denken: ik ben niet eens fit genoeg meer voor al die wedstrijden, af en toe invallen is prima. Maar zo is de situatie niet. Ik ben echt fit en wil spelen."

Lees ook: Toornstra vertrekt via de voordeur: "Hadden hem graag gehouden"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen