'PSV grijpt definitief mis: Zirkzee verkast naar Serie A'

24 augustus 2022, 18:30

Joshua Zirkzee vervolgt zijn loopbaan in de Italiaanse Serie A. De jonge spits komt bij Bayern München niet in de plannen voor en verkast daardoor permanent naar Bologna, dat een bedrag van rond de tien miljoen euro betaalt om de Nederlander in te lijven.

Dat schrijft BILD. De naam van Zirkzee werd de laatste weken in het geruchtencircuit regelmatig in verband gebracht met PSV, dat zich deze zomer nog dolgraag wil versterken met een nieuwe aanvaller. Als Cody Gakpo ingaat op de avances van Manchester United, wil en moet PSV sowieso de markt op om een directe versterking te halen.

Dat zal Zirkzee dus echter niet worden. De spits werd afgelopen seizoen met succes verhuurd aan het Belgische RSC Anderlecht en kon terugkeren naar die topclub, maar stond ook op de verlanglijst van Club Brugge en VfB Stuttgart. Lange tijd leek het erop dat zijn keuze op laatstgenoemde club zou vallen, maar de aanvaller gaat aan de slag in Italië.

Bij Bologna wordt Zirkzee ploeggenoot van Jerdy Schouten en Denso Kasius. Bologna bezet na twee speelronden de twaalfde plaats in Italië.

Lees ook: Interne kritiek op Mazraoui: 'Ze verwachten veel meer van hem'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen