Opstelling PSV: Van Nistelrooij grijpt in na verlies tegen Rangers

28 augustus 2022, 13:26   Bijgewerkt: 23 december 2022, 17:57

Ruud van Nistelrooij heeft zijn opstelling voor de wedstrijd van PSV tegen Excelsior bekend gemaakt. Daarin heeft de trainer ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen Rangers FC enkele wijzigingen doorgevoerd. Deels noodgedwongen door de blessure van Luuk de Jong, maar ook Érick Gutiérrez en André Ramalho zijn naar de bank verwezen. 

Met het wegvallen van De Jong was deze week al direct duidelijk dat er niet erg veel opties overblijven. Yorbe Vertessen is nog geblesseerd en Carlos Vinícius is pas net terug van zijn blessure. Om die reden wil PSV deze week nog de markt op, maar tot die tijd moet Van Nistelrooij het doen met wat hij tot zijn beschikking heeft. Hij koos daarom voor Ismael Saibari in de spits, waarmee hij op rechtsbuiten plaats maakte voor Johan Bakayoko.

Daarachter is Érick Gutiérrez naar de bank verwezen, wat mogelijk te maken heeft met de uitspraken van Joey Veerman. Hij gaf in de media aan dat hij beter op acht kan worden gebruikt, wat Van Nistelrooij nu dus ook gaat doen. Xavi Simons zal de voorste middenvelder zijn.

Lees ook: Kieft ergert zich aan 'vervelend kereltje' Veerman: 'Een lage streek'

Lees ook: Verbeek neemt het op voor Veerman: "Zitten er naar te snakken"

Achterin neemt Phillipp Mwene de basisplaats van André Ramalho over. De Braziliaanse verdediger ging afgelopen week in de fout bij de winnende treffer van Rangers en kan zich vandaag dus niet als basisspeler herpakken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen