Gakpo gaat zelf in op mogelijk vertrek: "Moment van de waarheid"

31 augustus 2022, 21:04

Cody Gakpo weet nog niet of hij zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld heeft. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League, maar stapte op de laatste dag van de (Nederlandse) transfermarkt wel gewoon het veld op voor het competitieduel tegen FC Volendam. 

"Ik kan er nog geen antwoord op geven", zei Gakpo op de vraag of hij zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld had. "Het is de laatste dag, het moment van de waarheid. Er moet één van deze uren een beslissing komen. Er zijn een aantal dingen die spelen, maar die keuze moet binnen een paar uur gemaakt worden." 

Southampton is de club aan wie de aanvaller op de laatste dag het meest nadrukkelijk gelinkt werd, al zou hij volgens Engelse media ook bij Leeds United nog in beeld zijn. Tegelijkertijd ligt er nog een aanbieding voor een nieuw, verbeterd contract van PSV, waarover Gakpo benadrukt dat hij dat nog niet definitief heeft afgewezen.

"Er is door PSV geen deadline gesteld", vervolgde Gakpo, die dus ook na het sluiten van de Nederlandse window nog naar Engeland kan vertrekken. "Van beide partijen hebben we het laten lopen zoals het nu is gelopen. Misschien is dat niet ideaal voor mij of voor de club, maar uiteindelijk komen we er hoe dan ook samen goed uit."

Lees ook: Gakpo stuurt PSV in mogelijk laatste duel langs pover Volendam

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen