Opstelling Oranje: deze Leeuwinnen moeten WK-ticket pakken

6 september 2022, 20:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Andries Jonker heeft zijn opstelling voor de beslissende groepswedstrijd tegen IJsland naar buiten gebracht. De bondscoach van de Oranje Leeuwinnen heeft een overwinning nodig om een WK-ticket in de wacht te slepen. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in Stadion Galgenwaard.

Onder de lat heeft Jonker een plekje toebedeeld aan Daphne van Domselaar. Zij is na het afscheid van Sari van Veendaal de nieuwe eerste keeper van de Leeuwinnen. In de achterhoede wordt de sluitpost van FC Twente bijgestaan door Lynn Wilms, Stefanie van der Gragt, Dominique Janssen en Kerstin Casparij. Aniek Nouwen begint daarom op de reservebank.

Het middenveld van Jonker is tegen IJsland erg ervaren. Naast aanvoerder Sherida Spitse spelen ook Jackie Groenen en Daniëlle van de Donk. De voorhoede van Oranje wordt gevormd door Renate Jansen, Vivianne Miedema en Jill Roord. De geblesseerde Lieke Martens (niet bij selectie), Shanice van de Sanden (blessure) en Lineth Beerensteyn (ziek) ontbreken in Utrecht.

Opstelling Oranje: Van Domselaar; Wilms, Van der Gragt, Janssen, Casparij; Spitse, Groenen, Van de Donk; Jansen, Miedema, Roord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen