Onana maakt in absolute kraker debuut voor Internazionale

7 september 2022, 17:22   Bijgewerkt: 7 september 2022, 20:58

André Onana maakt woensdagavond zijn officiële debuut voor Internazionale. De van Ajax overgekomen doelman krijgt in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München de voorkeur krijgt boven Samir Handanovic.

Onana moest in de eerste vijf competitiewedstrijden genoegen nemen met een plek op de reservebank. Daar komt vanavond verandering in. Trainer Simone Inzaghi heeft na de nederlaag tegen AC Milan (3-2) van afgelopen weekend besloten om in te grijpen.

Inzaghi voert meerdere wijzigingen. Eén daarvan is het toepassen van een keeperswissel. Handanovic, die het seizoen niet bijster sterk is begonnen, is daar het slachtoffer van. De 38-jarige doelman uit Slovenië is al jaren de eerste keuze onder de lat bij Inter, maar moet nu een pas op de plaats van.

Onana profiteert daarvan. De doelman is sinds zijn dopingschorsing niet heel veel aan spelen toegekomen. In april speelde hij in dienst van Ajax zijn laatste officiële wedstrijd. Tegen Bayern zal Onana met Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch een paar oude bekenden tegenkomen. Van dit drietal start alleen De Ligt bij Bayern.

Stefan de Vrij is bij Inter zijn basisplaats kwijt en wordt centraal achterin vervangen door Danilo D'Ambrosio. Denzel Dumfries start wel tegen Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze maakte toch al 0 kans tegen Bayern. Nu weet je het 100% zeker😂

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hopen voor Inter dat hij geen pilletje pakt tegen de spanning,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen