Opstelling van Ajax tegen Rangers kent één grote verrassing

7 september 2022, 17:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alfred Schreuder heeft de opstelling van Ajax voor het Champions League-duel met Rangers bekendgemaakt. De 49-jarige trainer wijzigt zijn elftal ten opzichte van de simpele overwinning op SC Cambuur (4-0) op twee plekken. Kenneth Taylor krijgt op het middenveld weer de voorkeur boven Davy Klaassen, terwijl Brian Brobbey door Mohammed Kudus uit de basis is verdreven.

Waar Schreuder afgelopen weekend koos om met Klaassen te starten, keert Taylor tegen Rangers terug in de basis. Hij staat samen met Edson Álvarez en Steven Berghuis op het middenveld. Remko Pasveer staat zoals gebruikelijk onder de lat, terwijl Devyne Rensch samen met Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind de verdediging vormt. Kudus wordt voorin vergezeld door Dusan Tadic en Steven Bergwijn.

Ajax plaatste zich voor de groepsfase van de Champions League door kampioen van de Eredivisie te worden. Rangers moest meerdere twee voorrondes overleven om zich te kwalificeren voor het miljardenbal. In de derde voorronde werd Union Sint-Gillis over twee wedstrijden opzij gezet. In de play-offs schakelde de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst PSV uit.

Ajax moet in een groep met Rangers, Liverpool en Napoli bij de eerste twee zien te eindigen om te overwinteren in de Champions League. Liverpool en Napoli komen later op de avond tegen elkaar in actie. De wedstrijd tussen Ajax en Rangers wordt in de Johan Cruijff ArenA gespeeld en gaat om 18.45 uur van start.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor, Berghuis; Bergwijn, Kudus, Tadic

Opstelling Rangers: McLaughlin; Tavernier, Goldson, Sands, Barisic; Kamara, Lundstram; Tillman, Wright, Kent; Colak

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klaassen mogen ze van mij in de uitverkoop gooien, weg ermee gratus en voor nix😎

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom maar naar Feyenoord . Altijd kun je op belangrijke momenten op hem rekenen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen