Besiktas haalt aanvaller, ook Basacikoglu maakt Turkse overstap

8 september 2022, 15:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De transferperiode is in veel landen voorbij, maar Turkse clubs mogen nog wel nieuwe spelers halen. Besiktas gaat zich deze zomer nog versterken met Nathan Redmond van Southampton. Dat heeft zijn trainer Ralph Hasenhuettl laten weten op de persconferentie.

Redmond speelde de afgelopen zes seizoenen bij de Premier League-club. Na dertig doelpunten en 27 assists kan hij die ploeg nu verlaten. "Het is een mooie transfer voor hem. Na zoveel jaren is het misschien wel goed om iets nieuws te doen. We hebben een fantastische tijd samen gehad. De relatie is goed geweest tot het einde, met hoogte- en dieptepunten", aldus de oefenmeester. "Hij heeft zich altijd professioneel gedragen. Ik blijf hem volgen en hoop dat hij het goed gaat doen."

De Engelse aanvaller wordt in Istanbul teamgenoot van Dele Alli, die eerder deze zomer al de overstap maakte naar de club uit de Süper Lig. Hij maakte afgelopen winter de overstap van Tottenham Hotspur naar Everton, maar wist daar ook niet zijn oude niveau te halen. Daarom wilde de Engelse club wel meewerken aan een tijdelijke overstap. Ook Redmond maakt volgens The Athletic op huurbasis een transfer.

Bilal Basacikoglu

Heracles Almelo lijkt Bilal Basacikoglu ook nog kwijt te raken aan een Turkse club, meldt RTV Oost. Tuzlaspor, dat uitkomt op het tweede niveau, is in de markt voor de aanvaller. Hij ligt nog vast tot medio 2023. Het betekent dat de club uit Almelo nog een transfersom krijgt. Eerder speelde de buitenspeler al bij Kayserispor, Trabzonspor en Gaziantep FK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen