Jans hekelt gemakzucht na zege op PSV: "Onze slechtste training"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 september 2022 – FC Twente moet volgens trainer Ron Jans weer wat tandjes bijschakelen als het dit weekend wil winnen van AZ. De club uit Enschede zegevierde vorige week verrassend tegen PSV, maar trainde vervolgens naar mening van Jans erg matig. Dat zal zondag in Alkmaar anders moeten.

Jans hekelt gemakzucht na zege op PSV: "Onze slechtste training"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Tegen PSV hebben we misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld, maar daarna onze slechtste training gehad", vertelde Jans vrijdagmiddag als voorbeschouwing op de wedstrijd tegen AZ op de website van Twente. "Hopelijk treedt er geen gemakzucht in. Verderop in de week ging het beter. Het gaat uiteindelijk om de wedstrijden en ik vind dat er wel aardig wat tandjes bij moeten om bij AZ een goed resultaat neer te zetten."

Jans wil dit seizoen met zijn ploeg een serieuze uitdager zijn van de top drie en heeft de vierde plek als uitzicht. "Ik denk dat wij directe concurrenten van elkaar zijn dit seizoen en in de buurt van elkaar gaan eindigen. Dat mogen wij zondag, net als AZ, gaan bewijzen. AZ en FC Twente van dit seizoen zijn met elkaar te vergelijken. De spelersgroep en de staf van AZ zijn grotendeels in tact gebleven en zij kunnen net als wij voortborduren op wat vorig seizoen is ingezet."

Twente heeft personele problemen
Als Twente zondagmiddag (16.45 uur) aftrapt tegen AZ, is er een aantal basisspelers bij de Tukkers nog niet van de partij. Michel Vlap keert terug bij de wedstrijdselectie, maar Michal Sadílek, Julio Pleguezuelo en Sem Steijn ontbreken. Julio heeft vandaag weer een deel van de training meegedaan, dat is mooi. Sem is er bij de groepstraining nog niet bij, hopelijk volgende week wel. Michal gaat vooruit, maar het lag ook nog niet in de lijn der verwachting dat hij nu al zou aansluiten."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd