"We weten dat Overmars en Van Bommel hier niet lang blijven"

10 september 2022, 11:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sven Jaecques heeft in een interview met RTBF teruggeblikt op de aanstelling van Marc Overmars bij Antwerp. De algemeen directeur van de Belgische club vindt dat men destijds overhaast te werk ging en tekortschoot in de communicatie. Hoewel Overmars relatief kort bij Antwerp in dienst is, verwacht Jaecques dat de technisch directeur niet heel lang op De Bosuil te bewonderen zal zijn. Dat geldt tevens voor trainer Mark van Bommel.

De aanstelling van Overmars bij Antwerp deed in maart veel stof opwaaien, daar de technisch directeur kort daarvoor vanwege grensoverschrijdend gedrag was weggestuurd bij Ajax. "We hebben daar heel slecht over gecommuniceerd", geeft Jaecques nu toe. "We werden er door overweldigd. Het nieuws lekte uit en we moesten een persconferentie improviseren. We wilden de tijd nemen om alles uit te leggen, maar dat kon niet omdat zijn zaak in Nederland nog niet was afgerond."

Onder meer Paul Gheysens kwam onder vuur te staan omdat hij verantwoordelijk was voor de controversiële aanstelling van Overmars. "Open vragen beantwoorden vind ik niet erg, maar we moesten reageren op kant-en-klare meningen. Sommigen zaten daar alleen om Gheysens aan te vallen en Antwerp te vermoorden", vervolgt de algemeen directeur van de huidige koploper van de Belgische competitie.

Sportief gezien pakt de komst van Overmars en Van Bommel tot nu toe goed uit. "We weten dat ze hier maar één of twee jaar zullen zijn, dus we moeten de kans grijpen om te profiteren van hun ervaring en netwerk", aldus Jaecques.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen